Naša baza

Mi smo vaš fleksibilni partner na sjevernom Jadranu!

'GARANT CHARTER' je obiteljska za najam jedrilica te vaš najbolji partner na sjevernom Jadranu
 

Garant Charter team on Dusseldorf boat show 2014Osobno ćemo vam pomoći u izboru kako bi vam pružili najbolji mogući godišnji odmor. 

Specijalizirani u pružanju najboljih savjeta i dijeljenju iskustava, sa posebnom pažnjom na detalje, tvrtka Garant Charter pobrinuti će se za cijelokupni postupak od vašeg prvog upita do trenutka stupanja na brod. Naš je cilj odabrati i preporučiti najbolje brodove, ponuditi vam savjete iz iskustva kao i besplatno vodstvo kako bi dobili najbolju uslugu od početka do kraja. 

'Mi nismo agencija koja iznajmljuje tuđe jedrilice, već je posao djelatnika Garanta i održavanje brodova, zimski remont, servisi i popravci kojima osiguravamo da tijekom sezone dobijete odlično održavane brodove. 
Naš posao završava tek onda kada sretni i zadovoljni klijenti provedu svoj godišnji odmor na savršeno održavanom brodu te razmišljaju o povratku zbog odličnog iskustva sa našom uslugom.Our first Boat - the legendary Elan 331, Irena

Garant d.o.o. je utemeljen 1991. te je svoj prvi brod, legendarni Elan 331 - Irena privezao 2000. godine u Marini Punat.

Korak po korak, ne žureći u nabujalo hrvatsko čarter tržište gradili smo najviše standarde kvalitete i odnosa sa klijentima da bi dosegli današnju poziciju i postali jedan od lidera na sjevernom Jadranu sa više od 30 jedrilica u našoj floti u 2016. 

'Nakon 15 godina u čarteru dostigli smo prepoznatljivu tržišnu poziciju na sjevernom Jadranu. Strpljenje je nagrađeno povjerenjem naših gostiju koji se vraćaju iz godine u godinu, kao i povjerenjem vlasnika u održavanje naše flote. 

Ipak, bez obzira na rast, cilj tvrtke je zadržavanje kvalitete usluge' - kaže Željko Cvetković, menadžer Garant Chartera.

Za sezonu 2016. Garant u svojoj floti nudi više od 30 jedrilica u rasponu od 30-51 stopu, od 2 do 5 kabinskih Bavaria i Elana te Beneteaua, kao i katamaran Lagoon. Naš cilj je konstantno održavanje visoke kvalitete sa nastavkom rasta. 


Menadžer Željko Cvetković na raspolaganju vam je 24 sata na dan - samo nazovite +385 98 472 572 ili pošaljite mail na garant@garant-charter.com
 


 


 


 
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.